Juwelen voor elk moment

Een armband bij de geboorte van je eerste kind. Een paar oorbellen wanneer je oudste zoon trouwt. Een ring voor je jubileum. Een ketting, zomaar, omdat je het verdient.

 

Voor een verjaardag, het verliezen van een eerste tandje, de geboorte van je kindje, het behalen van je diploma, een communiefeest,  een trouwfeest, een pensioen, een overlijden … Misschien vier je het begin van een nieuwe relatie of het overwinnen van een ernstige ziekte. Bij Juwelier Vandromme vind je een juweel voor elk moment van je leven.

In elk juweel kan je een gravering laten plaatsen ter nagedachtenis van deze onvergetelijke gebeurtenis. 

 

Deze bijzondere betekenis of herrinnering kan meegenomen worden in het ontwerp, denk maar aan het gebruiken van eigen goud, eigen edelstenen, ... 

 

Je kunt zelf nog een stap verder gaan en een keuze maken uit onze stand-by-me-juwelen. 

 

Pas op : Onderstaand beeldmateriaal is slechts een fractie van ons volledige aanbod dat in de winkel aanwezig is. Neem contact met ons op indien je van een bepaalde collectie meer informatie wenst betreffende het off-line aanbod.

Unieke Vandromme-lijnen en eigen makelij

 

Hello World (baby-naamarmbandjes)

 

 

Momster : naam- en letterjuwelen

 

 

Stand-by-me : koesterjuwelen

 

 

Life Story

 

Groot assortiment

Ontdek ons uitgebreide aanbod van juwelen. Voor elk prachtig moment van je leven vind je sowieso een schitterend symbool.

Wij helpen jou

Op zoek naar het ideale cadeau voor die ene speciale gelegenheid? Liet je je oog vallen op één van onze juwelen? Kom langs in onze winkel, wij helpen jou graag verder.

Wij helpen jou

Op zoek naar het ideale cadeau voor die ene speciale gelegenheid? Liet je je oog vallen op één van onze juwelen? Kom langs in onze winkel, wij helpen jou graag verder.

Juwelen op maat?

Liever een uniek juweel op maat? Maak een afspraak en kom langs.