It's showtime ...

Want we dimmen het licht en zetten onze 3 favoriete merken in de spotlights!

Tijdens de maand oktober zetten we 3 opeenvolgende weekenden een ander merk in de kijker. Elke week zal de volledige zaak gestript en vervolgens volledig omgetoverd worden in een uitzonderlijke exhibitie waar alle nouveautés, bijzondere uitvoeringen, pièces uniques, ... van een specifiek merk tentoongesteld zullen worden. 

ROOS-DAYS : van donderdag 4 t.e.m. zaterdag 6 oktober 2018 (gastspreker : Michèle Nijs , ontwerpster van de juwelenlijn)

ANNAMARIA CAMMILLI-DAYS :  vvan donderdag 11 t.e.m. zaterdag 13 oktober 2018 (gastspreker : Raphaella Renai , dochter van Annamaria Cammilli)

MARCO BICEGO-DAYS : van donderdag 18 t.e.m. zaterdag 20 oktober 2018 (Danny Cappaert , rechterhand van Marco Bicego en verantwoordelijk voor de BENELUX)

 

Elke donderdagavond wordt het startschot gegeven om 19uur met een openingsreceptie, waarbij de avond ingeleid wordt door een gastspreker.  

Indien u er graag de donderdagavond bij wilt zijn, vragen we u om uw aanwezigheid te bevestigen voor maandag 1 oktober 2018 (057/20 10 43 of info@juweliervandromme.be) want omwillen van logistieke redenen zijn de plaatsen beperkt tot maximum 20 personen per avond. 

 

Mocht de donderdagavond u niet goed schikken, bent u uiteraard ook van harte welkom de vrijdag en de zaterdag om de tentoonstelling geheel vrijblijvend te komen bezichtigen. 

 

PS. Elke bezoeker maakt kans op een groepsreisje naar Italië om samen met ons een kijkje achter de schermen te nemen bij de creatie en productie van Marco Bicego, wereldwijd het best verkochte juweel van Italië. 

 

ROOS-DAYS : Diamanten met een volledig nieuwe slijpwijze in allerlei vormen spelen de schitterende hoofdrol in het luxe label ROOS. De ruwe diamanten die hiervoor gebruikt worden, zijn allemaal door Michèle Nijs, ontwerpster van deze juwelenlijn, zelf geselecteerd, om een superieur kwaliteit te garanderen. Ze hebben een bollende bovenzijde met 9,12 of 24 facetten. Dankzij deze vernieuwde slijpwijze hebben de juwelen een hele zachte schittering en dit zorgt op haar beurt voor een eye-catching juweel met een heel apart karakter. 

Bekijk de juwelen op : 

https://www.juweliervandromme.be/nl/collecties/roos-1835

 

ANNAMARIA CAMMILLI-DAYS : Het noodlot dwong Annamaria Cammilli een andere wending aan haar leven te geven. Zij stond er plots alleen voor met 3 kleine kinderen toen haar man het leven liet in een auto ongeval. Van kunsternares "Pur Sang", ontpopte zij zich tot een juweelontwerpster die een klein winkeltje in Firenze bezat. Maar haar juwelen kregen onmiddellijk veel bijval en al snel werd de wereld haar strijdtoneel : een nieuw toonaangevend Italiaans juwelenmerk was geboren. De kunstenares zit nog steeds in ieder ontwerp verweven : sierlijke lijnen, een spel van mat en blinkend en vooral een heel gevarieerd kleurenpalet : abricoos geel, peche oranje, woestijn beige, zacht zwart ... en vaak in combinatie met elkaar; kortom : een merk als geen ander. 

Bekijk de juwelen op : 

https://www.juweliervandromme.be/nl/collecties/annamaria-cammilli

 

MARCO BICEGO-DAYS : Marco Bicego is een Italiaanse juwelenontwerper die bruist van de vernieuwende ideeën. Marco Bicego verlaat de traditionele juwelierspaden. Daarom zien zijn juwelen er helemaal anders uit dan die van andere merken en de draagsters van dit merken stralen persoonlijkheid uit. Zeer vaak zien wij dan ook bekende persoonlijkheden op tv (ook in België) die zijn juwelen dragen. De juwelen worden steeds gekenmerkt door organische en natuurlijke vormen. De signatuur van Marco Bicego zijn de handgestoken graveerlijntjes die zorgen voor een heel aparte zijde-achtige patine op het juweel : een apart juweel om iedere dag uw persoonlijkheid te onderlijnen. 

Bekijk de juwelen op : 

https://www.juweliervandromme.be/nl/collecties/marco-bicego