Stijgende goudprijzen!

De goudprijzen zijn aan ongekende hoogte.

 

En volgens de laatste berichtgeving van experts zal deze trend zich nog even verderzetten! Profiteer hiervan, want er valt wat mee te verdienen!

Waarom stijgen de goudprijzen? 

 

Simpel : spanningen en angst drijven de goudprijs naar een nieuw record! (Hetzelfde gebeurde ook in 1980 en 2012.) Onder andere de escalerende handelsoorlog met China en verschillende uitspraken van Trump deden de goudprijs in augustus 2019 al de  hoogte injagen. Die stijging blijft sindsdien aanhouden en 1 jaar later - het fameuse "covid-jaar" 2020 - komt het goud duurder te liggen dan ooit te voren door de toenemende onrust. En het stopt niet! Volgens pas binnengekregen bericht van experten is de kaap nog niet bereikt. Want het vertrouwen in de euro en dollar is flink afgenomen door het vele geld dat door centrale banken wordt bijgedrukt (als gevolg van de coronacrisis.)

 

Profiteer van de onrust, want er valt wat mee te verdienen!

 

Hoe? 

1. De prijs van onze huidige stockjuwelen werd (nog) niet aangepast aan de recente goudprijs.  Nieuwe collecties zullen minimum 10% hoger liggen dan onze stockjuwelen. Grijp dus deze kans met twee handen en doe voordeel alvorens het te laat is. 

2. Een andere mogelijkheid is om je oud goud te hergebruiken om er een nieuw juweel mee te laten maken. Zo hoef je geen nieuw goud hiervoor aan te kopen. 

3. Verkoop je goud nu het zo hoog staat. 

 

Wil je graag een stockjuweel aan het voordelig goudtarief op de kop tikken of wens je meer informatie betreffende je oud goud? Boek dan nu een afspraak : https://www.juweliervandromme.be/nl/afspraak