Let's "Bub-bel"

Bubbels & Diamonds :  Van zondag 4 tem vrijdag 9 oktober 2020 op afspraak

 

Een exclusieve in-house diamanttentoonstelling : losse diamanten en diamantjuwelen in alle mogelijke kleuren en vormen. 

“Bub-bel”, ongetwijfeld hét woord van 2020. Het heeft ons volledig doen en laten van de afgelopen maanden bepaald.

 

Ook wij hadden het jaar 2020 voorbehouden voor een ongezien diamantevent, waarbij we de eer hadden een aantal expert-gastsprekers van over de hele wereld te mogen ontvangen. Helaas heeft M. Covid daar een stokje voor gestoken.

 

Desalniettemin biedt het opportuniteiten om alles terug wat kleinschaliger, gemoedelijker en intiemer aan te pakken.

Daarom hebben we, in samenwerking met een aantal grote internationale diamanthuizen, de eer jullie uit te nodigen voor onze eerste in-house diamanttentoonstelling : diamanten en diamantjuwelen in alle mogelijke kleuren en vormen. Welliswaar volledig “corona-proof” en in je eigen “bubbel”. Dit vindt plaats van zondag 4 oktober tem vrijdag 10 oktober 2020.

 

Hoe gaan we te werk? Je kan een “tafeltje” reserveren voor een volledig uur (maximum 2 tafeltjes van 2 personen per uur) om in een ongedwongen sfeer, de exclusieve gastcollectie rustig te doorlopen, waarbij we zelf de rol van de expert-gastsprekers op ons nemen en jullie uitvoerig informeren. Dus geen groots walking-dinner-event zoals voorzien, maar een gezellige en leerrijke avond met bites & “bubbles”, anno 2020.

 

Wil je hier graag bij zijn? Reserveer dan je tafel (info@juweliervandromme.be of 057 20 10 43), want de plaatsen zijn beperkt :

 

  • zondag om 10u – 12u – 14u – 16u – 18u en 20u
  • van maandag tot vrijdag : 18u – 19u30 – 21u