Let's plan your wedding

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? 

 

Dan vind je in de regio van Ieper alles wat je nodig hebt om er een perfecte dag van te maken. Tijdens onze gezamenlijke trouwactie "CUPIDO IN IEPER", kun je in één dag tijd je volledige trouwdag plannen. 

 

Van zaterdag 8 tot en met  zaterdag 15 februari slaan een aantal Ieperse zaken (Juwelier Vandromme, Fotografie Kestelyn, Bloemensierkunst Julie, De Kleine Winst, Indruk, Bruidsmode Els Lucienne en Dame Blanche) de handen in elkaar voor "Cupido in Ieper". De actie is specifiek gericht op mensen met trouwplannen. Bij de deelnemende zaken kunnen trouwers in één dag tijd heel hun trouw plannen aan aantrekkelijke voorwaarden. Iedere zaak doet iets speciaals. Je kan het een beetje beschouwen als een mini-trouwbeurs. Een echte meerwaarde dus!

 

Bij het Huis Vandromme krijgt u alvast : 

- 10% korting op uw trouwringen

- Gratis gravure

- Cadeau : gepersonaliseerd trouwkussentje 

- Gepersonaliseerd certificaat 

- Een tentoonstelling van 9 uitgebreide collecties met alle nieuwe modellen 2020. (PS : voel je vrij om vrijblijvend langs te komen om de tentoonstelling te komen bezichtigen) 

 

Tip : Bekijk deze collecties alvast eens, want het aanbod is heel gevarieerd, gaande van sober en klassiek tot gedurfd en arty : aan jou de keuze!  

 

Bekijk onze Trouwringen
Bekijk onze Verlovingsringen