"Proef" de wondere wereld van diamant...

... een gezellige Walking Dinner “en petit comité” met wijnproeverij. We laten u genieten van een aantal geselecteerde wijnen door een gediplomeerd sommelier; met aangepaste gerechten.

Tijdens de walking dinner zal Charlotte Vandromme, edelsteenkundige en diamantexperte, u rondleiden in de wondere wereld van diamant aan de hand van een interactieve voordracht. U krijgt onder meer de mogelijkheid om zelf diamanten te beoordelen met de diamantmicroscoop.

Alfsluitend trakteren we u op een exclusieve tentoonstelling van GioMio: een diamantcollectie van hoog niveau. De diamantjuwelen van GioMio spelen met verschillende slijpwijzen. 

 

Praktische info : 

 

Wanneer? Donderdag 19 en vrijdag 20 april om 11uur – 17uur of 20uur. De plaatsen zijn beperkt. Daarom vragen we u om vooraf te reserveren. Gelieve dag + het uur dat u wenst te komen door te geven. Alvast bedankt voor uw begrip.

 

Prijs? 20€ per persoon vooraf over te schrijven op het rekeningnummer BE53 4648 3180 4153. Bij aankoop van een juweel, wordt dit bedrag integraal terug betaald.  Achteraf heeft u uiteraard de mogelijkheid de geproefde wijnen aan te kopen, maar bij aankoop van een juweel schenken wij u een kistje wijn naar keuze.

 

Waar? Omwille van veiligheidsredenen zal dit pas meegedeeld worden van zodra we de betaling goed ontvangen hebben. Alvast bedankt voor uw begrip.