Ons verhaal

Door 65 jaar actief te zijn binnen de juwelenmarkt, weten we als geen ander dat er bij elke speciale gelegenheid een juweel past. Of het nu gaat om de geboorte van je kind, een eerste communie, een verloving of trouw, een jubileum of verjaardag … Voor elk moment van je leven stellen wij je het perfecte juweel voor.

 

We kiezen resoluut voor kwaliteitsjuwelen en voor correcte service. Ons aanbod bestaat uit diverse bekende merken, maar ook uit eigen ontwerpen. We gebruiken steeds dezelfde criteria: een verfrissende uitstraling, een minutieuze afwerking, een aangenaam draagcomfort en de juiste prijs. Wij verkopen enkel goud en edelstenen, absoluut geen imitatie!

 

In een ongedwongen sfeer luisteren we naar u. Samen zoeken we uit welk sieraad jouw persoonlijkheid onderlijnt. Ons vak is een passie die wij graag met jou delen.

Stefaan Vandromme is uurwerkmaker, goudsmid en gediplomeerd edelsteenkundige. Met passie en beroepskennis adviseert hij de klant op een gemoedelijke manier.

Specialiteit : edelstenen + smeedwerk

 

Veerle Bourgois volgde haar opleiding als juwelier in Zwitserland. Ze is verantwoordelijk voor het administratieve werk achter de schermen

Specialiteit : parels + parelcreaties

 

Charlotte Vandromme is gediplomeerd edelsteenkudige, Jewelry Artist & juweelontwerpster op maat.  Haar diploma’s werden behaald aan de Hoge Raad voor Diamant in Antwerpen. 

Specialiteit : (atypische) diamanten + juweelontwerp

Een cadeau op maat?

Stap binnen bij Juwelier Vandromme,

wij helpen je graag jouw juweel uitkiezen.