Jouw oud goud hergebruiken

Goud is terug duur geworden. Zelfs driemaal duurder dan enkele jaren geleden. Het loont dus zeker de moeite om je afgedragen oude juwelen uit de kast te halen. Als je nu goud verkoopt, dan krijg je er waarschijnlijk een goede prijs voor. Dat kan mooi meegenomen zijn. Maar het nadeel is: je kan dit maar één keer. Waarom goud verkopen als je dit geld niet dringend nodig hebt? Hiervoor hebben wij een interessante oplossing. Een volledig programma waarbij wij je begeleiden om met je eigen goud een nieuw hedendaags juweel te maken. Uiteraard proberen we ook waar het kan je briljant of gekleurde edelsteen te hergebruiken.

Hoe gaan wij te werk?
Breng ons de juwelen die je niet meer zult dragen. Wij testen het goud en halen de stenen er eventueel uit. We bepalen het gewicht van het goud en de waarde van de edelstenen. Nu kunnen we aan de slag. Aan de hand van een volledig gemaakte voorbeeldcollectie, ontworpen door Jewelry Artist CHarlotte Vandromme, kan je een juweel kiezen. Je weet onmiddellijk hoeveel goud we nodig hebben en hoe en waar we je edelstenen kunnen hergebruiken. Je weet ook exact hoe het juweel eruit zal zien, dus geen onaangename verrassingen. Je betaalt alleen een prijs voor het maken van het juweel. Een duidelijk vooraf afgesproken prijs die soms maar een vierde is van de nieuwprijs. Een bijkomend voordeel is dat je de kleur van het goud waarvan je nieuwe juweel gemaakt zal worden, zelf kan kiezen. Ongeacht de kleur van het goud die je binnenbrengt. Bijvoorbeeld je verkiest witgoud i.p.v. geel goud, dan wordt je juweel in witgoud gemaakt, ook al breng je alleen maar geelgoud mee.

Als je vandaag beslist je oud goud te transformeren, dan ben je binnen drie weken de trotse eigenaar van een gloednieuw hoogwaardig juweel.