Jouw persoonlijk juweel

Je hebt een edelsteen en wenst daar een uniek sieraad mee te creëren? Je wil een speciaal moment vereeuwigen aan de hand van een emotioneel geladen juweel? Je droomt ervan je partner een origineel en persoonlijk geschenk te geven? Je hebt zelf iets ontworpen en wenst dat wij dit verder uitwerken?

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden om samen met CHarlotte Vandromme, Jewelry Artist & Juweelontwerpster op maat je persoonlijke creatie te laten maken.

 

Hoe gaan we te werk?

 

Charlotte Vandromme luistert, luistert en luistert! En aan de hand van hetgeen je vertelt over jezelf gaat ze aan de slag. 

 

Je beschrijft je idee en ze zal meteen kunnen aangeven wat er al of niet mogelijk is en wat de praktische of technische moeilijkheden zijn. Na het uitwisselen van voldoende ideeën en zodra Charlotte en jijzelf het gevoel hebben op de juiste golflengte te zitten, begint de ruwe schets voor een eerste visualisering van het juweel.

 

Vanaf hier kan al een eerste richtprijs gegeven worden. Indien dit in het verwachte budget ligt, dan wordt er overgegaan naar het maken van een computertekening waar je het juweel kan zien. Dit is een 3D-tekening en kan reeds een beeld van het juweel geven die zo goed als levensecht is. Soms wordt er daarna een moule gemaakt van het juweel.

Eens je het over alle details eens bent, start het echte werk : het maken van  jouw persoonlijk juweel!

 

Je kan op ons vakmanschap rekenen om van je droom een uniek juweel te maken.