Jouw persoonlijk juweel

Je hebt een edelsteen en wenst daar een uniek sieraad mee te creëren? Je wil een speciaal moment vereeuwigen aan de hand van een emotioneel geladen juweel? Je droomt ervan je partner een origineel en persoonlijk geschenk te geven? Je hebt zelf iets ontworpen en wenst dat wij dit verder uitwerken?

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden om samen met ons je persoonlijke creatie te laten maken.

 

Hoe gaan we te werk?
We luisteren aandachtig naar je ideeën en aan de hand daarvan gaan we aan de slag. Je beschrijft je idee en wij kunnen je aangeven wat er al of niet mogelijk is en wat de praktische of technische moeilijkheden zijn. Na het uitwisselen van voldoende ideeën en zodra we het gevoel hebben dat we op de juiste golflengte zitten, beginnen we aan een ruwe schets voor een eerste visualisering van het juweel.

 

Vanaf hier kunnen wij je al een eerste richtprijs geven. Indien dit in het verwachte budget van de klant ligt, dan wordt er overgegaan naar het maken van een computertekening waar je het juweel kan zien. Dit is een 3D-tekening en kan reeds een beeld van het juweel geven die zo goed als levensecht is. Soms wordt er daarna een moule gemaakt van het juweel.

Eens we het over alle details eens zijn, starten we met het maken van het juweel: jouw persoonlijk juweel!

 

Je kan op ons vakmanschap rekenen om van je droom een uniek juweel te maken.