Oorgaatjes prikken met echt goud

Wij zetten oorbellen met het systeem van studex. Dit professioneel systeem is speciaal ontworpen om de oorbellen op een 100% hygiënische en medisch verantwoorde manier te kunnen plaatsen. Elke oorbel zit apart verpakt in een steriel verwisselbare cartridge.

De oorbellen kunnen altijd feilloos op een vooraf aangeduide plaats gezet worden. De oorbellen worden niet meer zoals vroeger erin geschoten. Het toestel maakt geen lawaai en de steker zelf is dun met een scherp puntje.

 

Doordat de steker door de oorlel gedrukt wordt, is de oorlel niet beschadigd en wordt de pijn tot het minimum herleid. Bovendien prikken we beide oortjes op hetzelfde moment, zodat u slechts één keer een prikje voelt. (Hiervoor geeft u ons best eerst een belletje om u ervan te vergewissen dat we zeker met 2 personen aanwezig zijn.) Kleine meisjes en hun mama’s hoeven dus echt niet meer bang te zijn. 

 

Om alle narigheid met ontstoken oortjes te vermijden plaatsen wij de oorbellen enkel in het goud. En om helemaal zeker te zijn krijg je bij juwelier Vandromme gratis een ontsmettingsproduct voor de nazorg. De prijs varieert van € 60 tot € 80. U kunt kiezen uit een 18 verschillende modellen. Omdat deze oorbellen in goud zijn, moeten ze niet vervangen worden na enkele weken.